Leidinggevende bediening

Resort Wilsumer Berge

Word Stagiair(e) Leidinggevende Bediening bij Wilsumer Berge! Heb jij een passie voor horeca én leidinggeven? Wil je stage lopen op een vakantiepark waar je je talenten als leidinggevende in de bediening kunt ontwikkelen? Dan zoeken wij jou als stagiair(e) leidinggevende bediening bij Wilsumer Berge! Als stagiair(e) leidinggevende bediening zorg je voor een soepel verloop van de service in ons restaurant. Je stuurt het team aan, waarborgt kwaliteit en zorgt dat gasten een geweldige ervaring hebben. Je leert alle facetten van het vak en ontwikkelt belangrijke leiderschapsvaardigheden. Wat bieden wij jou? - Ervaring opdoen in horeca- en teammanagement. - Begeleiding van ervaren leidinggevenden. - Een inspirerende en levendige werkplek. Wat vragen wij? - Een gastvrije en proactieve houding. - Leiderschapspotentieel en passie voor horeca. - Beheersing van Nederlands en Duits is een plus. Klaar om jouw leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen?

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder