Zelfstandig werkend kok

De Gouden Karper Kom bij ons in opleiding, we verzekeren je dat je op aangename en collegiale wijze veel zult leren!

Wij werken graag met een leerling kok en of/ een stagiair kok in ons bedrijf. Willen graag onze kennis doorgeven en ons keukenteam completeren. Je zult bij ons een prettige werksfeer aantreffen en op kookgebied zowel aan de warme als aan de koude kant bij ons veel gaan leren. We werken met verse producten en hanteren naast moderne ook klassieke bereidingswijzen. Je wordt begeleid door mensen met veel horeca ervaring die sociaal voelend zijn en weten dat er foutjes gemaakt kunnen worden als je het vak aan het leren bent. We serveren lunch en diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

De wil om veel te willen leren. Moet in teamverband kunnen werken. Durft vragen te stellen. Is geïnteresseerd.

Wat biedt het bedrijf?

Kom ons keukenteam versterken en we verzekeren je dat je veel gaat leren. Alle basis kooktechnieken komen bij ons aan bod. Je zult met alle facetten van het restaurantbedrijf kennismaken. Je mag fouten maken en wordt door vakbekwame mensen op een rustige manier begeleid. Alle schoolopdrachten zullen worden uitgelegd en vervolgens onder begeleiding door jou worden uitgevoerd. Je bent van harte welkom!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder