Hotel 46 & restaurant CRAFT Ben jij die culinaire leerling voor onze open keuken?
Binnen het keuken team zal je dienen als ondersteuning van onze chef, sous-chef en zelfstandig werkende kok. Samen met het team zorgen jullie er voor dat er voor elke gast wederom een smaaksensatie op het bord ligt!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een representatieve student voor onze open keuken, leergierig, hardwerkend en creatief passen perfect binnen ons team!
Wat biedt het bedrijf?
In onze open keuken kom je te werken met ervaren koks die jou perfect de kneepjes van het vak kunnen leren.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder