Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Herrloh

Wil jij jouw kwaliteiten aanbieden buiten de Nederlandse grens? Dat snappen wij heel goed! Het is een unieke levenservaring die je altijd bij zult blijven. Door te gaan werken in het buitenland kun jij jouw buitenlandse droom werkelijkheid maken! Jij kunt gaan werken in Winterberg voor een goed lopend hotel. Het hotel staat voor gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit. Sta jij daar ook voor? Dat komt goed uit! Wij hebben jou nodig om onze gasten de vakantie van hun leven te bezorgen. Daarnaast ben je een gezellige toevoeging aan ons team. Kost en inwoning zijn uiteraard inclusief. Het verschil tussen de seizoenen maakt Winterberg uniek. De winters zijn ideaal voor skivakanties. In de zomer is het een prachtige omgeving voor wandelingen, mountainbiken, racefietsen of een rondje op de e-bike. Daarnaast komen motorclubs in Winterberg ook volledig aan hun trekken! Enthousiast? Neem contact met ons op of kom gerust langs!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder