Medewerker productietechniek

Contour B.V. Lassen met veel afwisseling en uitdaging!

Op de lasafdeling werken wij met dun plaatwerk van RVS, staal en aluminium voor hightech klanten. Daarbij werken wij met de modernste apparatuur en zetten wij verschillende lastechnieken in. Je draait tijdens deze stage onder begeleiding van het team als collega mee op de afdeling. TIG, MIG/MAG, CMT en TPS/i, we hebben het allemaal in huis. Ook werken we waar mogelijk met robots die de lassers zelf programmeren. Een goed voorbeeld daarvan is onze lasrobot en de slijpcobot die de collega’s in je toekomstige team zelf hebben geïmplementeerd. De producten waar je aan werkt zullen door onze klanten worden gebruikt in chipmachines, ziekenhuisapparatuur en tal van andere toepassingen. Hoogwaardig werk dus! Omdat wij altijd verschillende producten maken, is geen dag voor jou hetzelfde.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je enthousiast over deze stage, weet jij van aanpakken en kan je goed in een team functioneren? Volg jij de opleiding MBO lasser, plaatwerker, constructiewerker of vergelijkbaar? Dan willen wij je graag spreken!

Wat biedt het bedrijf?

Als je stage loopt bij Contour, dan krijg je daar een passende vergoeding voor. Het bedrag van de stagevergoeding is gebaseerd op jouw opleidingsniveau/leerjaar/duur van jouw stage en eventuele richtlijnen vanuit jouw opleiding.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder