Zelfstandig werkend kok

Gastrobar blend 61

Voor onze ambachtelijke keuken zijn wij op zoek naar een bevlogen aanstormend kooktalent. Wij maken ons eigen ijs, bereiden alles vers, werken met de mooiste producten van erkende leveranciers. Dagelijks start je met het maken van de Mis en Place om er tijdens het diner mooie smaakvolle gerechten mee te maken. Wij besteden graag tijd en energie aan jou om je verder te helpen in het mooie koksvak. Wil je een keer iets nieuws proberen, geen probleem, dat bestellen we voor je. Onze zaak jouw interesse gewekt en wil jij deel uitmaken van dit team, reageer dan snel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Geïnteresseerd in het koksvak, netjes werken, oog voor detail, inlevingsvermogen in de gast.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een dynamische leeromgeving, hebben veel kennis in huis en delen dit graag met jullie. Wij hebben een gezellig team en hechten waarde aan een positieve relaxte sfeer. Om 16.30 uur eten wij gezamenlijk onze warme maaltijd. De keuken eenmaal schoon, dan drinken we nog een drankje met elkaar. Regelmatig organiseren of bezoeken wij proeverijen om onze kennis en dus ook die van jou op peil te houden. Bij gebleken geschiktheid is er aan het einde van de opleiding kans op een vaste aanstelling. Voor meer informatie, kijk eens op onze site of loop gerust een keer binnen voor een kop koffie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder