Assistent logistiek

Auto Courier Europe B.V. Word een logistiek professional: Leer de fijne kneepjes van het vak als assistent logistiek medewerker!

Als stagiair op onze logistieke afdeling krijg je de mogelijkheid om verschillende taken op te pakken. Je zult assisteren bij de dagelijkse logistieke activiteiten, zoals het invoeren van gegevens in het systeem, het bijhouden van voorraadniveaus en het magazijn ordelijk houden. Je werkt nauw samen met ervaren professionals, die je begeleiden en ondersteunen bij het uitvoeren van deze taken. Kortom, als stagiair logistiek medewerker zul je een breed scala aan taken uitvoeren die gericht zijn op het ondersteunen en begrijpen van de logistieke activiteiten. Je zult waardevolle kennis en ervaring opdoen in logistieke systemen, voorraadbeheer en rapportage, waardoor je een solide basis legt voor een toekomstige carrière in de logistiek.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Het vermogen om taken te plannen, prioriteiten te stellen en georganiseerd te blijven in een dynamische logistieke omgeving. - De vaardigheid om met oog voor detail te werken, bijvoorbeeld bij het invoeren van gegevens en het controleren van voorraadniveaus. - Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om uitdagingen te identificeren, creatieve oplossingen te bedenken en efficiënte beslissingen te nemen binnen de logistieke context. - Flexibiliteit: Het vermogen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en snel te schakelen tussen verschillende taken en prioriteiten - Overweg kunnen gaan met ICT / Software systemen

Wat biedt het bedrijf?

- Leerervaring: Een stimulerende omgeving waarin je waardevolle hands-on ervaring kan opdoen in de logistieke sector. We bieden een praktische leerervaring waarin de stagiair kan groeien en hun vaardigheden verder kan ontwikkelen. - Mogelijkheden voor groei: Voor getalenteerde stagiairs bestaat de mogelijkheid om na de stageperiode door te groeien binnen het bedrijf. We streven ernaar om een positieve omgeving te creëren waarin stagiairs zich kunnen ontwikkelen en waarin hun prestaties worden erkend. - Als bedrijf bieden wij niet alleen een waardevolle leerervaring, maar ook een gezellig en ondersteunend team voor de stagiair logistiek medewerker. Ons team hecht veel waarde aan een informele en gezellige werkomgeving, waarin iedereen wordt aangemoedigd om samen te werken en te groeien.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom
  • P1-K1-W1 Ontvangt goederen en/of producten
  • P1-K1-W2 Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op
  • P1-K1-W3 Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen
  • P1-K1-W4 Voert handelingen op goederen/of en producten uit
  • P1-K1-W5 Maakt goederen en/of producten verzendklaar
  • P1-K1-W6 Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder