Manager / ondernemer horeca

Bistro de Bock Kom werken in het kleinschalige team van Bistro de Bock - wij zijn op zoek naar leerlingen en stagiaires 2024-2025

Als leerling of stagiaire bij Bistro de Bock leer je de fijne kneepjes van het vak door mee te werken op de vloer. We nemen je mee in de dagelijkse processen. Afhankelijk van jouw niveau leren we jou ook hoe de processen buiten de werkvloer verlopen. Je komt werken in een hecht team. Jij bent dol op eten en drinken en wilt hier graag nog meer over leren. Jij houdt van werken in een bruisend restaurant en stelt kwaliteit en service voorop, ook als het druk is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij houdt van werken in een vast team. Je houdt van structuur en vastigheid. Je bent nieuwsgierig, open en eerlijk en stelt kwaliteit voorop. Je bent relaxt en de gasten voelen zich op hun gemak bij jou.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Bistro de Bock vinden wij het belangrijk dat jij jezelf bent en jouw eigen identiteit en karakter mag floreren op de vloer. We hebben een vast en hecht team waar vriendschappen voor het leven uit voortkomen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uit te wijken naar ons andere restaurant, Bistronoom. Bij Bistro de Bock werken we in een klein team, waardoor je veel diverse taken kan uitvoeren.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder