Kok

Bistro lokaal Bistro Lokaal, What else?!

Wij zijn een jong bedrijf dat hard aan het groeien is. Je werkt direct samen met de Chef. Het korte lijntje zorgt voor grote groei mogelijkheden en voldoende tijd om dingen te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

In onze open keuken komen de gasten regelmatig een praatje aan de pas maken. We zoeken dus een loyale leerling die ook op het sociale vlak sterk is. Je werkt netjes en gestructureerd en zorgt dat alle gerechten altijd hetzelfde meegaan.

Wat biedt het bedrijf?

Bistro lokaal bestaat dit jaar alweer 6 jaar. Midden in de Carona zijn we verhuist naar een grotere locatie waar we nog steeds heel gelukkig zijn. Samen met ons steeds groter wordende team zijn we telkens weer opzoek naar nieuwe uitdagingen en maken we onze dromen waar! Denk jij ook met ons mee? Service staat bij ons uiteraard voorop! Wel proberen we een huiselijke sfeer te creƫren waar collega's en gasten zich op hun gemak voelen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder