Legal, Insurance & HR Services Specialist

Trend Groep B.V. (Hoofdkantoor) Enthousiaste stagiair(e) gezocht!

Als stagiair op één van onze vestigingen ondersteun jij dagelijks bij allerlei werkzaamheden om zo de collega’s op de vestiging te ontlasten, zodat zij zich bezig kunnen houden met commerciële werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt van de vestiging, wat inhoudt dat je kandidaten ontvangt en verantwoordelijk bent voor het inkomende telefoonverkeer. Ook neem je binnenkomende sollicitaties in behandeling, verzorg je uitnodigingen en afwijzingen en help jij mee met zoeken naar nieuwe profielen voor de openstaande vacatures. Je bent verantwoordelijk voor de (hr)administratie en het verwerken van gegevens in het systeem. Tevens ondersteun je bij het opmaken van kandidaat profielen en vacatureteksten, die je tevens op externe jobboards plaatst. Indien je een commerciële stage zoekt, is het mogelijk om je werkzaamheden uit te breiden met het bellen van bedrijven en het actief aanbieden van de verschillende diensten van Trend. Als ook het meegaan op bezoek bij klanten.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Mbo- en/of hbo werk- en denkniveau - Betrokkenheid bij jouw stage, wat inhoudt dat jij je verantwoordelijk voelt voor je resultaten en die van de vestiging - Kunnen omgaan met de hectiek van de dag en goed kunnen schakelen indien er zich adhoc zaken voordoen, door je planning bij te stellen - Leergierigheid en kansen zien en deze benutten en durven door te pakken als dit van je gevraagd wordt - Niet bang zijn om soms in het diepe te springen.

Wat biedt het bedrijf?

- Een uitdagende en leerzame stage; - Leerzame stageperiode met intensieve begeleiding; - Vertrouwen gegeven door een enthousiaste en energieke manager die je graag aan de hand neemt en helpt waarbij nodig is; - De mogelijkheid om stage te lopen tussen de 16 en 40 uur per week; - Een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van 40 uur

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder