Servicemedewerker

Voetbalvereniging ZSV Sportlust 46 bij een (bijna professionele) voetbalclub in Woerden

Wij zoeken een servicemedewerker / gastheer/vrouw stagiaire voor onze receptie. Je assisteert het wedstrijdsecretariaat op de zaterdag, de dag waarop de 1200 leden van Sportlust '46 hun thuiswedstrijden spelen op de 6 velden. Het werk omvat: opvangen teams, begeleiden naar kleedkamers, ontvangen, instrueren scheidrechters, administratie. Als het Eerste thuis speelt (we spelen Derde Divisie!) komen daar allerlei extra taken bij, zoals de spelerslunch en assisteren in de VIP-ruimte, waar de BoBo's worden ontvangen. Daarnaast:: - Aanspreekpunt voor bezoekers en spelers - Draagt bij aan een veilige situatie - Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit - Assisteert bij de uitvoering van activiteiten - Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit - Assisteert bij voorraadbeheer - Signaleert onderhoud meldingen - Assisteert bij voorraadbeheer Op andere dagen ondersteun je de kantine (inkoop, ontvangen en uitgave goederen), altijd in overleg en samen met anderen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij, beleefd en respectvol, tegelijkertijd weet je dat je gesteund wordt door je begeleiders (afhankelijk van waar je staat, heb je een ander aanspreekpunt) want je staat nooit ergens helemaal alleen voor. Je bent een teamspeler en je durft te vragen: weet je iets niet, stap je zelf naar je begeleider en krijg je het antwoord zodat je verder kunt. Je hebt er vooral zin in om mee te helpen en te zorgen dat iedereen een leuke voetbalervaring heeft en dat de club en de teams lekker draaien.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een afwisselende stage in een sportieve, collegiale omgeving waar hard wordt gewerkt en veel plaats is voor humor en gezelligheid. Het Eerste speelt Derde Divisie, maar we zijn net zo trots op onze teams in de laagste klasse: het gaat erom dat iedereen een fijne sportervaring heeft.

Wat ga je leren?

  • Is aanspreekpunt voor bezoekers
  • B1-K1-W1 Ontvangt bezoekers
  • B1-K1-W2 Draagt bij aan een veilige situatie
  • Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
  • B1-K2-W2 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K2-W3 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W4 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K2-W5 In behandeling nemen en registreren van incidenten

lees verder