Sport- en bewegingsleider

de Griffioen afd. volleybal -

De student gaat trainingen leren voorbereiden en uitvoeren bij de CMV jeugd niveau 1 t/m 6) en of C- jeugd. Daarnaast komen er ook toernooien en activiteiten die we met elkaar organiseren en het verloop hier in wordt ook geleerd. Je leert bij ons hoe je dus van A t/m/ Z een training hoort te draaien en te begeleiden. Ook het aspect coachen is een onderdeel hierin. Want naast de trainingen zijn er ook wedstrijden en als je kan, dan kan je daar ook een leer rol in krijgen. En dit zelfde geldt ook voor het organiseren van toernooien en activiteiten binnen de vereniging. We zijn een middenklasse vereniging, maar waar wel veel warmte voor de sport is. We willen graag hogerop, maar verliezen hierbij de gezelligheid voor en na niet uit het oog. We maken allemaal stappen en zorgen ervoor dat die niet te groot worden, zodat we het belang en kunde niet uit het oog verliezen. Kortom; We zijn een gezellige vereniging, die veel onderneemt en doelgericht is naar de toekomst.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet wilskracht tonen en ook echt interesse hebben. Op deze leeftijden kan je iemand juist zich zelf laten ontdekken. De voorbeelden als hierboven zijn of al een gegeven bij de persoon, of gaat de persoon in spe juist nu ontdekken! Dat vind ik juist het mooie aan deze leeftijd. Als de wil er is van de student, dan gaat hij of zij zien dat er nog veel meer in hem of haar zit. We willen veel energie steken in de toekomst van deze aankomende begeleiders voor de sport en evenement business. Zij kunnen tenslotte ons stokje in Nederland later overnemen. Dan wil je ook dat ze goed geschoold zijn. Zelf heb ik die kans ook gekregen en die kennis wil ik graag aan gemotiveerde mensen overdragen. De leeftijden zijn van 4 tot en met 14 jaar. Dus genoeg mogelijkheden.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een kans om je zelf te leren kennen in begeleiden, organiseren en motiveren binnen onze vereniging aan de leeftijden 4 tot en met 14 jaar. Daarnaast geldt voor het organiseren en motiveren ook de doelgroep 14 jaar t/m 18 jaar en de senioren dames en heren. En verzorgen we veel clinics bij scholen in en rond om Wolvega. We zijn een middenklasse vereniging, die rustig bezig is om hoger op te komen. We doen het stapsgewijs, want anders lopen we onszelf voorbij. Deze wijze gebruiken we ook bij de stagemensen. Je wordt begeleidt en steeds meer zelfredzaam. Doordat we steeds contact hebben ( school, vereniging en leerling) kunnen we elkaar goed info. geven en kan je goede stappen maken. We zijn een gezellige vereniging, die veel onderneemt en fanatiek met de sport Volleybal bezig is. Lijkt dit je wat, dan horen we het graag.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder