Havenrestaurant It Soal Gastheer/vrouw luxe restaurant
Voorbereidende werkzaamheden "miss en place". Het serveren van dranken en gerechten in het restaurant aan gasten. De vaktechnieken worden uitgelegd en beoefend, ook warenkennis wordt getraind.
Naar wie zijn wij op zoek?
Gemotiveerd, nieuwschierig, strever.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een klein bedrijf waarbij je door kunt groeien op alle afdelingen. We werken in een gezellig team met respect voor elkaar. Je Leert hoe je echt.. zelf dranken gereed maakt, diverse cocktails en eigengemaakte limonades (6 soorten). Ook leer je de wijnkaart begrijpen en wijn en spijs adviezen te geven.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder