Kok

Havenrestaurant It Soal Echt wat kunnen leren, met verassende gerechten, heb jij ideeën, zeg het. Een fijn en veilig team

In onze keuken zul je op alle afdelingen werken, dat is het voordeel van een klein bedrijf. Dat houdt dus in dat je patisserie zult maken, brood bakken en ijs bereiden Precisie werk, waar je alles moet afwegen en juiste temperatuur en tijd aanhoudt. De koude keuken met voorgerechten waarbij je moet denken aan bereidingen van gele en rode biet, Vega maar een smaakexplosie die vleesliefhebbers ook waarderen. Verassende smaken, die de gast doet glunderen. En proberen, testen, proeven om nieuwe smaken en structuren te ontdekken. Dit alles zul je maken en leren waarom je iets doet, welke veranderingen in structuur van bijv vlees gebeurt door temperatuur en tijd. Onze mentaliteit is zoveel mogelijk zelf maken, dat geeft ons bedrijf het karakter wat we willen zijn. Jij mag daar onderdeel van zijn Het team is gelijkwaardig aan elkaar, en het is prettig werken hier. Serieus en ervoor gaan. Maar ook gewoon aardig doen

Naar wie zijn wij op zoek?

Vooral leergierig. Wil leren dus. Je komt hier om te leren, en dat verwachten we dan ook. Creatief denken, waardoor verrassende combinaties in structuur, smaak en temperatuur aanwezig zijn. Hierdoor heb je oog voor detail nodig.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een hecht team, en vind je het hier zo leuk. We zitten aan de haven dus vooral zomers. Daar zitten dus kansen dat je dan hier kan werken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder