Medewerker productietechniek

MHM Werkmij BV IJzervreters gezocht!

Als student ga je mee met een ploeg (3/4 man) naar de bouwlocaties door heel Nederland. Je gaat samen met de kraanmachinist en je collega's stalen kolommen monteren bij bedrijfshallen. Maar je kan ook monteren van staal bij grote projecten zoals een dok bij een scheepswerf, kantoorgebouw van VDL, op Schiphol. Het is heel afwisselend en specialistisch werk. Niet iedereen kan dit en wil dit doen. Je werkt vaak samen met de machinist van de hijskraan. Eén collega geeft aanwijzingen welke balk de machinist moet hijsen. Welke balk dat moet zijn, staat op tekeningen. In één van de 2 hoogwerkers kan jij staan die de balk moet monteren. Jij wordt opgeleid om in de hoogwerker te kunnen monteren. We proberen je altijd zoveel mogelijk te leren maar kijken ook naar de persoon. Wat past bij je en waar liggen je krachten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij iemand; - die vroeg op kan staan? (Om half 6 vertrekken vanaf de Klein Landaas 6 te Woudenberg) - die het leuk vindt om met hoogwerkers te werken en dit graag wil leren? - die het niet erg om buiten te werken? (zon, regen, kou, sneeuw, ect) - die dingen liever leert in de praktijk? - die zijn handen uit de mouwen steekt? - die humor heeft? Als je moeite met leren hebt, is dat geen probleem voor ons. Mentaliteit vinden wij veel belangrijker, veel dingen kan je leren door het te doen en te zien.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een leuke leerplek met uitzicht om een vaste aanstelling met een goed salaris. Er is een gezellige bedrijfskantine waar we vrijdags de week afsluiten. Regelmatig hebben we een uitje, BBQ of iets anders gezelligs. In overleg kunnen we eventueel een scooter regelen om naar je werk te komen, mits je natuurlijk je brommer rijbewijs hebt.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder