Leidinggevende bediening

Piet van Oost B.V. - De Viskêête Doe je opleiding in een schitterend etablissement op een unieke locatie met uitzicht over het Nationaal Park Oosterschelde.

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die gedreven en vriendelijk is in een enthousiast team. Bij De Viskêête deel je onze passie en biedt je onze gasten een smakelijke ervaring met vis, schaal en schelpdieren. In het restaurant is betrokkenheid zichtbaar door de tijd die besteed word aan de gast, de passie en kennis over de producten en het bedrijf zelf. Vriendelijkheid is merkbaar door een welkome ontvangst, goede service en behulpzame houding. Er is een vriendelijke omgang waardoor er een gemoedelijke sfeer in het restaurant hangt. Door de goede prijs-kwaliteit verhouding, mooie locatie aan het water en kwaliteitsproducten van eigen kweek en vangst onderscheiden we ons. Als leerling leidinggevende bediening werk je samen in een team, je neemt een onderdeel binnen het restaurant op je en zorgt dat de gasten optimaal kunnen genieten. Je draagt zorg voor het opnemen van bestellingen, het serveren van eten en drinken, afruimen, afrekenen, en andere aanverwante werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je… – enthousiast bent en er van houdt om intensief met gasten te werken – van aanpakken houdt en van samenwerken in een team – al eerder in een restaurant hebt gewerkt – verkoopkansen ziet en deze optimaal benut – een leeftijd van minimaal 16 jaar hebt bereikt – leert voor MBO-3 niveau – je bent kwaliteits- en gastgericht en hebt een commerciële drive en dynamiek Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel in werkdagen en –tijden? Dan is dit wellicht jouw baan.

Wat biedt het bedrijf?

– een veelzijdige functie in een uitdagende restaurantomgeving) – samenwerking binnen alle onderdelen van ons bedrijf – ruimte voor zelfontplooiing en initiatief – werk in een flexibele, resultaatgerichte no-nonsense cultuur – opleidingsmogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder