Brasserie de Kraag Jouw stage bij Brasserie de Kraag | Verschillende opleidingen bediening & keuken
JOUW STAGE BIJ BRASSERIE DE KRAAG Wij vinden het belangrijk om leerlingen binnen ons bedrijf te laten groeien en op de juiste manier te begeleiden om echte professionals te worden. Niet alleen vinden wij het belangrijk dat de leerling een ontwikkeling doormaakt op vaktechnisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Als bedrijf proberen wij constant te vernieuwen en mee te gaan met de tijd. Zo vinden wij een combinatie tussen werk en privé heel erg belangrijk en zijn wij erg flexibel tegenover onze leerlingen en medewerkers. Als bedrijf denken we in mogelijkheden maken de stage op maat speciaal voor jou. Binnen ons bedrijf hebben we twee toegewijde leermeesters. Joris van Zuidam is verantwoordelijk voor de bediening & management, en is bevoegd voor niveau 1 tot en met 4. In de keuken wordt ons team geleid door Berry Gerritsen, die bevoegd is voor niveau 1 tot en met 4.
Naar wie zijn wij op zoek?
gastvrij, teamspeler, aansturend vermogen, gemotiveerd, geïnteresseerd.
Wat biedt het bedrijf?
zeker kans op een vaste aanstelling, een hecht team en doorgroeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan