Meewerkend horeca ondernemer

Brasserie de Kraag Jouw stage bij Brasserie de Kraag | Verschillende opleidingen bediening & keuken

JOUW STAGE BIJ BRASSERIE DE KRAAG Wij vinden het belangrijk om leerlingen binnen ons bedrijf te laten groeien en op de juiste manier te begeleiden om echte professionals te worden. Niet alleen vinden wij het belangrijk dat de leerling een ontwikkeling doormaakt op vaktechnisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Als bedrijf proberen wij constant te vernieuwen en mee te gaan met de tijd. Zo vinden wij een combinatie tussen werk en privé heel erg belangrijk en zijn wij erg flexibel tegenover onze leerlingen en medewerkers. Als bedrijf denken we in mogelijkheden maken de stage op maat speciaal voor jou. Binnen ons bedrijf hebben we twee toegewijde leermeesters. Joris van Zuidam is verantwoordelijk voor de bediening & management, en is bevoegd voor niveau 1 tot en met 4. In de keuken wordt ons team geleid door Berry Gerritsen, die bevoegd is voor niveau 1 tot en met 4.

Naar wie zijn wij op zoek?

gastvrij, teamspeler, aansturend vermogen, gemotiveerd, geïnteresseerd.

Wat biedt het bedrijf?

zeker kans op een vaste aanstelling, een hecht team en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder