Vakexpert voeding en voorlichting

Hilton Foods Holland Word onze QC-held! Stageplek beschikbaar in een dynamische productieomgeving!

Als stagiair op onze QC afdeling krijg je de kans om betrokken te worden bij verschillende taken en opdrachten. Je zult werken aan diverse kleinere tests en onderzoeken, gericht op het controleren van de kwaliteit van onze productieprocessen. Dit omvat het vergelijken van recepturen met werkelijk verbruik, het analyseren van doorlooptijden van grondstoffen tot eindproducten en het onderzoeken van de invloed op factoren zoals THT, verkleuring en temperatuur. Je zult zowel in de productieomgeving als op kantoor werken, waarbij je rapportages en bevindingen zult uitwerken. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen en je analytische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast zul je samenwerken met ervaren professionals die je begeleiden en waarvan je kunt leren. De stage biedt een interessante en leerzame ervaring voor studenten op zowel MBO- als HBO-niveau. Het is een kans om waardevolle werkervaring op te doen en te ontdekken wat het betekent om te werken in een QC-omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige student die zich wil verdiepen in de wereld van kwaliteitscontrole. Als stagiair op onze QC afdeling is het belangrijk dat je beschikt over bepaalde vaardigheden die je zullen helpen bij het uitvoeren van je taken en het behalen van succes tijdens je stageperiode. Ten eerste is het essentieel dat je een sterk analytisch vermogen hebt. Je zult betrokken zijn bij het uitvoeren van diverse tests en het analyseren van gegevens. Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig en detailgericht bent. Kwaliteitscontrole vereist aandacht voor detail en het vermogen om zorgvuldig te werken. Het opmerken van kleine afwijkingen en het zorgvuldig documenteren van resultaten is van groot belang.Verder is het belangrijk dat je goed kunt communiceren en samenwerken. Tot slot is een proactieve en leergierige houding van onschatbare waarde. We moedigen je aan om initiatief te nemen, vragen te stellen en nieuwe dingen te willen leren.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons leerbedrijf geloven we dat de beste manier om te groeien is door hands-on ervaring op te doen. Als stagiair op onze QC afdeling krijg je de kans om je theoretische kennis om te zetten in praktische vaardigheden. Je zult betrokken worden bij diverse kleinere testen en opdrachten, waardoor je een breed scala aan ervaring opdoet. Onze productieomgeving biedt een dynamische setting waarin je kunt leren en groeien. Bovendien zorgen we ervoor dat je tijdens je stageperiode wordt begeleid door ervaren professionals. Je krijgt de kans om te leren van experts in het vakgebied en hen vragen te stellen. We zijn er trots op dat we een inspirerende en ondersteunende leeromgeving bieden, waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je passie voor kwaliteitscontrole kunt laten bloeien.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedsel
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
  • Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant
  • P5-K1-W2 Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W3 Presenteert voedingsinformatie
  • P5-K1-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
  • P5-K1-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten

lees verder