Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Stichting Zaans Museum Museumcafé topper

Als Stagiair(e) Gastvrouw/ Heer ben je er voor de beleving van onze gasten en bezorg je hun een onvergetelijke dag! Vol enthousiasme en met 110% inzet sta jij voor onze gasten klaar om ze die onvergetelijke dag te bezorgen. Wat houden jouw taken als gastvrouw/gastheer museumcafé in? Je zorgt er samen met je collega's voor dat (internationale) bezoekers hartelijk worden ontvangen, zich welkom voelen en goed worden geïnformeerd. Je ontvangt onze gasten in het museumcafé, verzorgt de bestellingen, bedient de kassa en zorgt voor een spic en span café en keuken; Je ontvangt deelnemers van activiteiten zoals lezingen en workshops, en assisteert met koffie en thee en eventueel de catering Je draagt zorg voor een opgeruimde, schone omgeving; Je helpt met het klaarzetten van zalen en de opbouw en afbouw van onze culturele activiteiten

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van onze stagiaire Gastvrijheid. Communicatie is belangrijk en je zorgt dat onze (internationale) gasten zich welkom voelen. Jij bent een echte horeca en hospitality gek en wilt alles van dit vak leren! Je bent een echte teamplayer, gericht op kwaliteit en je hebt een dienstverlenende houding. Je bent enthousiast, klantgericht en commercieel. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse Taal. De Spaanse, Duitse of Franse taal kun je door deze stage goed bijspijkeren. Werken in de culturele sector vraagt om flexibiliteit. We verwachten daarom dat je ook beschikbaar bent in de weekenden en op feestdagen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Een plezierige en bijzondere omgeving; historisch, maar ook eigentijds. Een stage voor 4 tot 5 dagen per week, voor een periode vanaf 3 maanden. Veel ruimte voor eigen initiatief. Een afwisselende stage in een internationale werkomgeving Stage en reiskostenvergoeding Begeleiding door de teamleider en stagementor op locatie

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder