Logistiek medewerker

Gewoon Zweistra Welkom bij ons team in Zaltbommel nieuwe magazijnmedewerker!

Leuk dat je bij ons wil komen werken-leren! Je bent onderdeel van een gemotiveerd jong team. Met elkaar willen we ervoor zorgen dat onze klanten blij zijn met ons. Klanten plaatsen bestellingen bij ons vanuit ons brede assortiment aan food-producten. Zo kun je bij ons bijzondere vleeswaren kopen, maaltijden, soepen, gemaksproducten, maar ook basissalades waar zelf iets lekkers mee te maken is. En echt nog veeeeel meer producten. Als de klant een order plaatst, zie jij die terug in jouw scanner. Jij draagt er zorg voor dat alles netjes in de kratten komt en goed bij de klant afgeleverd wordt. Dat is de dag in vogelvlucht. Natuurlijk is er véél meer over te vertellen, maar dan kun je beter even bij ons komen kijken :-) Het is bij ons belangrijk dat je precies werkt, goed leest wat de bedoeling is, samenwerkt met je collega's en een echte doorzetter bent. We hebben met elkaar een gezellige sfeer!

Naar wie zijn wij op zoek?

Zoals ik net al beschreef, is het belangrijk dat je precies bent, netjes werkt, niet van rommel houdt, goed leest wat de klant nu eigenlijk wil, veel vragen stelt aan je collega's als je iets niet weet, gezellig kan praten met de anderen, ook luistert naar hoe je bijvoorbeeld iets beter zou kunnen doen. We nemen je mee in het leerproces. JE krijgt een vaste leermeester/begeleider. Elke dag een beetje beter. Heb je oog voor detail? Denk je mee hoe processen nog beter zouden kunnen? We staan ervoor open! Liever dat je meedenkt met de bedrijfsprocessen, dan dat je zomaar alles uitvoert op de automatische piloot. Het is ook belangrijk dat je je instelt dat het altijd koud is bij ons. Maar.... we zijn er helemaal op ingesteld. Dikke jassen en lekker warme vesten. Eigenlijk merken we het niet eens. Waarom zo koud? Omdat we met voedingsmiddelen te maken hebben. Die vinden warmte helemaal niet fijn ;-)

Wat biedt het bedrijf?

Stel dat je de BBL-opleiding gaat beginnen, bieden wij je een contract aan voor 4 dagen in de week. JE begint het leerproces, volgt de opdrachten van school, krijgt een vaste begeleider. Wanneer we blij met elkaar zijn, jij je werkt goed doet, je bent van meerwaarde voor het team heb je zeker kans op een vaste aanstelling (na drie keer 1 jaar een tijdelijk contract)Alle magazijnmedewerkers hebben met elkaar pauze. 's Morgens een kwartier, tussen de middag een half uur, 's middags weer een kwartier. Vaak sluiten er een aantal collega's van andere afdelingen aan.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder