Van der Valk Hotel Zaltbommel Veelzijdige stage in de bediening of bij de Front Office
Je komt te werken in een enthousiast en gevarieerd team waarbij samenwerken voorop staat. Samen met je collega s zorg je ervoor dat de gasten in de watten worden gelegd en zich welkom voelen. Voor deze stage zijn er diverse mogelijkheden, zowel in de bediening als bij de Front Office. Taken bediening: Je start aan het luik om de gerechten te herkennen en tafelnummers te leren. Uiteraard verzorg je de mise en place zoals het dekken / klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en linnen en serveer je de bestellingen bij de gasten aan tafel. Wanneer je dat onder de knie hebt, ga je jouw taken uitbreiden. Taken Front Office: Jij bent het visitekaartje van het hotel, Als receptionist(e) ben je veelal het eerste en laatste gezicht voor onze gasten. Als aanspreekpunt voor de gasten vind je het leuk om informatie te verstrekken over het hotel en de omgeving. Het in- en uitchecken is een van je taken, maar er zijn er nog veel meer!
Naar wie zijn wij op zoek?
Voor deze leer-werkplek zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) die gastvrij, servicegericht, bevlogen en leergierig is. Wij vinden het belangrijk om echt als team te functioneren en elkaar te helpen (ook ongevraagd) goed kunnen samenwerken is dus heel belangrijk. Je wil graag alle voorkomende werkzaamheden leren. Je vindt het leuk om nét dat beetje extra te doen om onze gasten een prettig verblijf te geven. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed. Vanzelfsprekend volg je een opleiding in de richting horeca.
Wat biedt het bedrijf?
Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is onderscheidend met betrekking tot de begeleiding van leerlingen. Alle voordelen op een rij: • Stage op maat met een hoge kwaliteitstandaard • Professionele en intensieve begeleiding • Goede arbeidsvoorwaarden en werktijden • Vaste praktijkopleiders • Brede werkervaring met interessante stagetaken • Positieve bedrijfscultuur; de leerling is direct onderdeel van het team • Structureel aanbod van gratis trainingen • Baangarantie bij goed vervolg van stageperiode Tijdens je stage mag je gratis mee eten.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten