Van der Valk Hotel Zaltbommel Uitdagende Zelfstandig Werkend Kok stage
Je komt te werken in de meest hygiënische keuken van Nederland. Om deze titel te kunnen behouden, ben jij medeverantwoordelijk voor de HACCP en schoonmaak van de keuken. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de bestellingen en controleer je deze bij binnenkomst en ruim je dit op. Ook werk je volledig mee met de mise en place, werk je recepturen uit en bereid deze ook. We verwachten dat je initiatief toont bij het bedenken van nieuwe gerechten. Tijdens de live cooking buffetten voer je diverse kook- en aanvultaken uit. Uiteraard werk je ook samen met de leermeester aan taken van school.
Naar wie zijn wij op zoek?
Hoe jij ons team compleet maakt: - Ik heb passie voor koken en wil graag zoveel mogelijk ervaring opdoen - Na uitleg door mijn leermeester pak ik taken graag zelfstandig op - Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en neem graag initiatieven - Ik ben flexibel en vind het niet erg om gevarieerde werktijden te hebben - Groepsgevoel en een fijne werksfeer zijn erg belangrijk
Wat biedt het bedrijf?
Van der Valk Hotel Zaltbommel – A2 is sinds 2017 geopend en gloednieuw. Het hotel beschikt over 117 hotelkamers, een sfeervol à la carte restaurant, Live Cooking buffet, 13 vergaderruimten, een loungebar met groot terras en een eigen fitnessruimte. Kortom voldoende diversiteit. Je komt te werken in een hecht en gemotiveerd team, waarbij je kennis opdoet van alle voorkomende werkzaamheden. Je mag tijdens je stage periode gratis mee eten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers