Meewerkend horeca ondernemer

BROODS Meewerkend horeca ondernemer | BROODS, broodjesbar & drive-thru | Ondernemend en met oog op de toekomst

Welkom bij BROODS, broodjesbar & drive-thru. Waar we ambachtelijke, verse broodjes, dranken en gebak verkopen van de beste ingrediƫnten, we de hele dag door ons eigen brood bakken en onze gasten welkom zijn voor een ontbijt, lunch of een snack. Wat BROODS daadwerkelijk uniek maakt, is de eerste drive-thru voor broodjes in Nederland. BROODS zoekt kandidaten die verantwoordelijk zijn voor de verkoop, bakken en het beleggen. Ook komt hier een stukje gastheer/gastvrouwschap bij kijken. Dit alles ter voorbereiding op jouw eigen onderneming. Leer op deze werkplek om logisch te denken, serieuze keuzes te maken en ontwikkel jezelf tot een analytische ondernemer. De locatie is in overleg. Zeddam Beekseweg 1 7038 EA Ulft Debbeshoek 13 7071 XK

Naar wie zijn wij op zoek?

-Plezier hebben in de functie. -Meedraaien op de werkvloer. -Gemotiveerd en stressbestendig. -Team-speler en sociaal bewogen. -Gastvrij ingesteld. -Commercieel inzicht. -Bereid in het weekend te werken.

Wat biedt het bedrijf?

-Kleine teams en fijne arbeidsomstandigheden. -Betrokken bestuur. -Korte lijnen. -Gaan voor het beste resultaat. -Zorgvuldigheid. -Open bedrijfscultuur en communicatie. -Verse en ambachtelijke producten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder