VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Barry Emons Aangepast Spelmateriaal Wil jij uitgroeien tot een veelzijdige houtbewerker, bekijk dan deze leerplaats

Je loopt mee met alle voorkomende werkzaamheden in de productie. Hierbij ga je de onderdelen van onze eigen producten zagen, schuren en afmonteren. Dit betekend dat je iedere dag met alle facetten van houtbewerking bezig bent. Je Je bent bijvoorbeeld de ene dag bezig om de onderdelen voor een speelplaat af te werken te maken en de volgende dag ben je zet je een kleine serie in elkaar. Het is afwisselend werk, waarbij je iedere keer kleine series van verschillende producten maakt.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een student die goed in teamverband kan werken en die in kleine series werkzaamheden kan verrichten. Verder is het belangrijk dat je handig bent en affiniteit hebt met houten en kunststof plaatmateriaal.

Wat biedt het bedrijf?

Barry Emons is een bedrijf met ongeveer 45 werknemers en ontwikkelt en verkoopt een breed assortiment aan producten t.b.v. mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking (zowel kinderen als volwassenen), de ouderenzorg, revalidatiecentra, ziekenhuizen en kinderdagverblijven, erg mooi en dankbaar werk. We zijn een informeel bedrijf waarbij iedereen samen lunchpauze heeft en waarbij je de kans krijgt om niet alleen de productie kant te zien, maar ook kan zien hoe de producten bij klanten geplaatst worden en bedacht worden in onze eigen werkplaats.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder