Retailmedewerker

Tegeldepot Stage Verkoopmedewerker showroom Tegeldepot Zeewolde

Je wordt toegevoegd als verkoopmedewerker aan het team van onze showroom in Zeewolde. Zij gaan je helpen jezelf te ontwikkelen tot een enthousiaste, creatieve, goed luisterende verkoper die onze klanten helpt een passende keuze te maken op basis van hun wensen omtrent een nieuwe badkamer. Je inspireert niet alleen onze klanten met je creatieve samenstellingen, maar maakt ze zo enthousiast dat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het gehele proces van samenstelling en advisering, het maken van de offertes, de verkoop en de nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Naast de actieve verkoop ben je ook druk met het aannemen van de telefoon om diverse vragen te beantwoorden en hou je de mail bij samen met je collega’s. Daarnaast zorg je samen met het team voor een verzorgde en nette showroom. De werkdagen zijn van 09.00 uur tot 18.00 uur, maar je kan worden gevraagd mee te helpen op een koopavond of een zaterdag. Natuurlijk krijg je voor het werken op zaterdag een dag in de week vrij!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als medewerker in de showroom moet je in ieder geval beschikken over doorzettingsvermogen, enthousiasme, creativiteit, een vlotte babbel, oog voor detail en de wensen van de klant. Laat je nergens door afschrikken, wij gaan je alles leren!!!

Wat biedt het bedrijf?

Tegeldepot is altijd op zoek naar nieuw talent! Er is dus altijd kans dat wij je na je BBL opleiding in dienst nemen. Daarnaast denken wij graag met je mee en zullen wij je waar mogelijk ondersteunen in het uitvoeren van je opdrachten tijdens de opleiding.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder