Restaurant 't Jagershuys Werken in een nieuwe hippe stijlvolle zaak? Houd jij van de nieuwste trendy gerechten?
De student gaat werken in ons nieuwe restaurant WOODZ in een jong enthousiast team en zal de volgende taken gaan uitvoeren. B1-K1 Bereidt gerechten B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden B1-K1-W2 Maakt mise en place B1-K1-W3 Past recepten aan B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris B1-K2 Beheert keukenvoorraden B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit P2-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
Naar wie zijn wij op zoek?
De student heeft een grote dosis interesse in koken. Kent zijn ingrediënten en heeft een goede smaakbeleving. Daarnaast een ruime dosis discipline en doorzettingsvermogen. Je passie is om in teamverband onze gasten te verwennen en om samen heerlijke gerechten te bereiden. Je durft je ideeën op tafel te leggen en te experimenteren. Tevens kun je omgaan met drukte en stress.
Wat biedt het bedrijf?
De leerplek is in ons nieuwe restaurant Woodz, geopend sinds 1 juli 2020. Een nieuw restaurant met een nieuw concept. Onze team bestaat uit een jong enthousiast team bestaande uit een Chefkok en een vijf zelfstandig werkende koks.. Dit team houdt van een uitdaging en experimenteert graag met nieuwe producten. De leerling krijgt een ervaren leermeester en bij afronding van zijn/haar studie zijn er mogelijkheden voor een vaste fulltime baan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan