Bakkerij Scholten Henry & Sandra Een plek om heel veel te leren van het mooie ambachtelijke bakkersvak, in een goede werksfeer.
Je komt te werken in een ambachtelijke bakkerij, waar bijna alles nog zelf wordt geproduceerd. Je kunt dus heel veel verschillende dingen leren. We maken zowel brood als banket. Bovendien kom je in een klein team met een goede werksfeer.
Naar wie zijn wij op zoek?
Vooral veel interesse voor het mooie bakkersvak. gedrevenheid om iets te willen leren. Collegiaal naar de collega's. Punctueel omdat het in de bakkerij ook om opvolgende processen gaat.
Wat biedt het bedrijf?
Vooral veel verschillende uitdagingen om echt heel veel van het bakkersvak te leren, op een ambachtelijke manier. Bovendien is er een hele goede werksfeer.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan