Eet-Lokaal Stage lopen in een gastvrij bedrijf waar je regio de Liemers écht proeft. Kunst, cultuur en een goed verhaal.
Eet-Lokaal is dé horecazaak in het centrum van Zevenaar met een café, restaurant, 3 zalen en een waanzinnig mooie historische binnentuin. Bij ons proef je wat regio de Liemers te bieden heeft en eten gasten écht lokaal! Van woensdag t/m zondag zijn wij vanaf 11:37u geopend en kunnen gasten genieten van zelfgemaakte taarten, een heerlijke lunch, borrel of diner. Tevens beschikken wij over vergaderzalen en kunnen de ruimtes afgehuurd worden voor een bruiloft en/of onvergetelijk feest. In het monumentale pand uit de 17e eeuw is tevens een wisselende kunsttentoonstelling te bewonderen van kunst met een knipoog naar de Liemers. Het veelzijdige bedrijf staat garant voor kwaliteit, regionale producten, gezelligheid en gastvrijheid met een persoonlijke aanpak en wij hopen dat jij daar aan bij wilt dragen.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Ten minste één jaar horeca ervaring in een restaurant en/of event locatie - Dat je volledig zelfstandig een groep gasten kan bedienen tijdens lunch en diner of tijdens besloten bijeenkomsten, zoals verjaardagsfeestjes en bruiloften - Dat jij jezelf presenteert als ambassadeur van ons horeca concept - Dat je verantwoordelijkheid neemt voor operationele zaken - Dat je initiatief toont - Dat je flexibel beschikbaar bent en dat je begrijpt dat er tijdens avonden, weekenden en feestdagen gewerkt moet worden - Dat je enthousiasme en plezier uitstraalt en elke dag met een glimlach naar het werk komt
Wat biedt het bedrijf?
- Een leuke en leerzame periode op een prachtige locatie in het centrum van Zevenaar - Werken in een dynamisch team met enthousiaste collega’s - Veelzijdige werkzaamheden - Coaching on the job waarbij je jezelf elke dag weer kunt ontwikkelen - Goede arbeidsvoorwaarden - Doorgroei mogelijkheden, naar een vaste baan
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken