Medewerker ICT

Hammer IT Services STAGEPLEK MBO ICT NIVEAU 2 EN 3

Als stagiair(e) IT-technicuswerk je nauw samenwerkt met ervaren collega's. Naast het assembleren van computers, heb je ook telefonisch contact met klanten. Je helpt hen met vragen over hun systemen en biedt oplossingen waar nodig. Verder voer je onderhoud en reparaties uit aan laptops en pc's, zodat deze optimaal blijven functioneren. Tijdens deze stage krijg je volop de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen, zoals het bouwen van hardware, het oplossen van storingen en klantgericht communiceren. Je leert werken met verschillende tools en krijgt inzicht in veelvoorkomende technische problemen en hoe je deze oplost. Kortom, een uitdagende en leerzame stageplek waar je zowel technisch als communicatief verder kunt groeien, terwijl je een waardevolle bijdrage levert aan de dagelijkse werkzaamheden bij Hammer IT Services B.V.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Stagiair bij Hammer IT Services B.V. heb je een passie voor technologie en ben je nieuwsgierig naar hoe computers en laptops werken. Je hebt technisch inzicht en bent gemotiveerd om te leren hoe je systemen bouwt en repareert. Bij technische problemen denk je in oplossingen en werk je nauwkeurig om storingen te identificeren en op te lossen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden om klanten vriendelijk en duidelijk te woord te staan. Je bent leergierig, neemt initiatief en kunt zelfstandig werken, maar je weet ook hoe belangrijk samenwerking binnen een team is. Je bent proactief en ziet werk liggen, en je werkt gestructureerd en met precisie om alles correct af te handelen.

Wat biedt het bedrijf?

Als stageplaats bieden wij jou een dynamische en leerzame werkomgeving, waarin je hands-on ervaring opdoet met het bouwen, onderhouden en repareren van computers en laptops. Je krijgt de kans om jouw technische kennis in de praktijk te brengen. Daarnaast leer je ook hoe je klanten professioneel en duidelijk te woord staat, zowel telefonisch als in persoon. Je wordt begeleid door ervaren collega's die je helpen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. We geven je de ruimte om zelfstandig te werken en eigen initiatief te tonen, terwijl je altijd op steun van het team kunt rekenen. Deze stage biedt je de mogelijkheid om zowel technisch als communicatief te groeien, met volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een echte werkomgeving. Kortom, wij bieden jou een uitdagende stageplek met veel leerpotentieel, waar je niet alleen je vaardigheden versterkt, maar ook waardevolle praktijkervaring opdoet.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert, configureert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert en/of configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt ICT-meldingen af en communiceert hierover
  • B1-K2-W1 Neemt ICT-meldingen aan en handelt deze af
  • B1-K2-W2 Overlegt en stemt af met derden

lees verder