Manager / ondernemer horeca

Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk Een meewerkstage direct in het team! Onze term doen is leren.

Restaurant De 7 Bergsche Hoeve heeft per 1 mei 2021 een andere naam, Auberge 1953 is gevestigd in Zevenbergen. Restaurant ‘Auberge 1953’ is gelegen in het Fletcher Hotel Zevenbergen en staat in de omgeving bekend om de uitstekende keuken. Chef-kok Alex Roovers wisselt de klassieke Franse keuken af met lokale seizoen specialiteiten. In de zomermaanden kunt u ook genieten van ons buitenterras. A la carte restaurant met 100 zit- plaatsen Ruimte voor diners, banketten en feesten/ recepties tot 150 personen Een meewerkstage waarbij je direct in het team meeloopt en dezelfde activiteiten uitvoert als onze ervaren collega's. Doen is leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste persoon die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wat biedt het bedrijf?

Een meewerkstage waarbij je direct in het team meeloopt en dezelfde activiteiten uitvoert als onze ervaren collega's. Doen is leren!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder