Marketing & Communication Specialist

The Addstore B.V. The Addstore is voor nieuwsgierige MBO-studenten met lef een prachtige plek om kennis te maken met het reclamevak.

Marketing & Communication Specialist The Addstore helpt organisaties aan de juiste nieuwe medewerkers. Daarbij gebruiken we marketing en communicatie. ‘Arbeidsmarktcommunicatie’ wordt het ook wel genoemd. Of ‘employer branding’. We hebben klanten in heel Nederland. De Nederlandse provincies bijvoorbeeld. Mazars Accountants & Adviseurs. Gemeente Moerdijk. Reinier de Graaf Ziekenhuis. We zijn een full-service bureau. Eerst ontwikkelen we een strategie en dan een creatief concept. Daarna werken we het concept uit tot een campagne voor allerlei kanalen. Vaak online. We bouwen websites en ontwikkelen content. Inderdaad: best breed en veelzijdig. Neem maar eens een kijkje op onze website https://theaddstore.nl/ The Addstore is een prima plek om kennis te maken met reclame. Ben jij een mbo’er die lef combineert met nieuwsgierigheid?

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken we? Goed luisteren is belangrijk. Wat wil de klant precies? Maar ook: wat vinden mijn collega’s ervan? Je stelt vragen en wilt elke dag iets nieuws leren. Bovendien zijn we een club van specialisten, dus oplossingen bedenk je samen. Je moet een teamspeler zijn. Tot slot: afspraak is afspraak. Als iets volgende week dinsdag klaar moet zijn, dan moet het volgende week dinsdag klaar zijn. Ben je een kei in plannen en organiseren? Dan heb je een stapje voor op andere kandidaten.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden we? Met leuke mensen mooie dingen maken voor interessante opdrachtgevers. Dat is The Addstore. We doen ons werk met plezier en er wordt veel gelachen. Binnen het team is iedereen gelijkwaardig. In zo’n ontspannen en respectvolle omgeving krijg jij alle ruimte om ‘het vak’ te leren. Daarbij staan je collega’s voor je klaar – professionals die stuk voor stuk bij grote reclamebureaus hebben gewerkt. Da’s een hele berg aan ervaring. Doe er je voordeel mee!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder