Zelfstandig werkend kok

Roekoekoe Bij Roekoekoe in Zierikzee maken we alles zelf -from scratch- van slow roasts van de BBQ tot patisserie

Bij Roekoekoe in Zierikzee maken we alles zelf -from scratch-. Van patisserie (taarten, macarons, tartelettes, eclairs), tot BBQ bereidingen (slow roasts van Black Angus Beef, roken van vis, groentebereidingen). Van brood tot empanda's. Van specialty koffie tot thee. Van croissants tot slow juices en homemade limo's. Blij worden wij van echt lekker en gezond eten, geinspireerd op de vele reizen die we hebben gemaakt. Bij Roekoekoe is er iedere week een nieuw menu. Onze deli is gelegen aan de Melkmarkt. Er is een groot afhaalloket (lock-down proof) en er is gelegenheid om in het restaurant te zitten. Roekoekoe is gelegen achter het Stadhuis van Zierikzee en met het plein Montmaertre (Maarplein) om de hoek. Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het bedenken van het menu, het assortiment in de vitrine en het voorbereiden en bereiden van alle gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent vooral jezelf en ziet het zitten om in Roekoekoe jezelf en Roekoekoe verder te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een goeie sfeer, ruimte voor eigen initiatief, tijd voor je opdrachten, doorgroeimogelijkheden (indien gewenst), een sterk team en een fijne werkplek.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder