Business Administration & Control Specialist

Begrijpt Finance B.V. Betrokken en klantgerichte toekomstig administratieve professional gezocht.

Wij zijn een allround administratie en belastingadvieskantoor. Wij verzorgen voor onze klanten alle zaken op het gebied van administratie en belastingen. Binnen ons kantoor staat automatisering hoog in het vaandel. Binnen onze Yuki omgeving werken wij samen met de klanten aan de administratie en vindt alle verwerking plaats. De klant krijgt vragen gesteld in Yuki direct binnen op zijn of haar telefoon en mail zodat we in nauw contact met ze staan. Ons team bestaat uit een mix van jonge en meer ervaren krachten. Gezamenlijk streven we ernaar de klant te ondersteunen waar nodig zodat zij met een gerust hart kunnen ondernemen. Als onderdeel van ons team leer je de fijne kneepjes van het vak en hoe je meerwaarde voor je klant kan toevoegen. Op kantoor heerst een informele sfeer en buiten hard werken is er genoeg ruimte voor gezelligheid en bijvoorbeeld een potje tafeltennis na de lunch. Ons kantoor is centraal gelegen in Zoetermeer vlakbij OV en het Stadshart.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent leergierig en bereid om voor je klant de best mogelijke service te leveren. Daarnaast werk je graag met de modernste software waarin de automatisering van het administratieve proces van groot belang is. Bovenal ben je precies en weet je dat details en accuraat werken belangrijk zijn. Je komt graag in contact met je klanten en hebt de wens meer te zijn dan alleen iemand die de bonnetjes verwerkt.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen ons kantoor bieden we je de mogelijkheid om mee te werken in het administratieve proces van onze klanten. Van het verwerken van facturen, beheer van debiteuren en crediteuren tot voorbereidende werkzaamheden voor aangiftes en het jaarwerk. Binnen ons Yuki platform wordt jij de expert en hou je de administraties van onze klanten up-to-date en denk je mee over hoe dingen beter kunnen. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen binnen deze rol. Tijdens je stage komen alle werkzaamheden voorbij die binnen een administratiekantoor belangrijk zijn. Je leert deze beheersen om zo in de toekomst een welkome kandidaat te zijn voor ieder kantoor.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder