1e Medewerker fastservice

Brasserie Napoleon

De student voert in teamverband diverse werkzaamheden uit welke zijn gericht en gekoppeld aan opleiding. Omdat we een compact team hebben nemen we je mee in alle facetten van het bedrijf, zowel in de keuken als in de bediening, onder begeleiding van de leermeester. De leermeester is eigenaresse van de zaak, maar werkt fulltime mee op de werkvloer, hierdoor zijn de lijnen kort en is er altijd tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent spontaan, servicegericht en haalt plezier uit de omgang met en verzorging van gasten. Daarnaast ben je zelfstandig.

Wat biedt het bedrijf?

Een klein bedrijf waar je alle facetten van het draaien van een lunchzaak kunt leren. Eventueel mogelijkheden om na je opleiding binnen het bedrijf of de groep waar we onder vallen verder te gaan. Het team is compact en hecht. De leermeester is ook de eigenaar en werkt net zo hard mee als iedereen. Daardoor korte lijnen en een goede bewaking van de werksfeer.

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer

lees verder