Leidinggevende bediening

Diner & Partyboerderij Het Wapen van Zoetermeer Leidinggevende bediening

Leermeesters en collega's zorgen ervoor dat jij alle voorkomende werkzaamheden gaat doorlopen en zo een goed beeld krijgt van wat het werk inhoud. Gasttevredenheid staat natuurlijk bovenaan en daar ga jij (mede) voor zorgen, in samenwerking met de rest van het hele team. Je gaat leren hoe je zelfstandig groepen, evenementen en privé diners kan verzorgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrijheid, zelfstandig, flexibel, doorzettingsvermogen, sociaal, collegiaal en uiteraard oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Bij het Wapen van Zoetermeer hebben we een team staan dat heel goed met elkaar overweg kan, waar iedereen elkaar helpt (van alle afdelingen) en er samen voor zorgt dat elk evenement weer een succes is. Wij zijn altijd op zoek naar leuke collega's die hier ook hun steentje willen bijdragen om het tot een nog groter succes te maken! Er heerst een prettige werksfeer, we respecteren elkaar en we gaan er met zijn allen voor!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder