1e Medewerker fastservice

Indofoods Wordt jij de nieuwe loempia koning of pangsitqueen?

Tijdens opstart zorg je voor het aanvullen van de gerechten in de verkoopcounters. Zorg je dat de mis en place klaar is zoals garnituren, krupuk, sauzen en atjar. Voorbereiding van a la carte gerechten zoals kip cashew en sate. Daarna het scheppen van maaltijden en rijsttafels, opwarmen en verpakken zodat ze aan de klant of bezorgers meegegeven kan worden. Tevens het helpen van klanten die eten komen afhalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast en leergierig, klanten naar tevredenheid helpen en werken in een team.

Wat biedt het bedrijf?

Een leerzame stage met leuk team en hele gezellige koks die je de kneepjes van het Indonesische keuken willen bijbrengen

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer

lees verder