Marketing & Communication Specialist

Showcase B.V. Geen enkele dag meer jezelf vervelen en op een sportieve manier een verschil kunnen maken in een dynamische sport markt waarbij je met Top merken en influencers samenwerkt. Als je het leuk vind kan je zelfs mee naar events (nationaal en internationaal)!

Geen enkele dag is hetzelfde. Je gaat je nooit meer vervelen. Een dynamische sport omgeving waarbij je de ene dag in een inspirerend experience center werkt, met de meest chillen werkplaatsen tot een basketball arcade shooting machine! En de andere dag ben je misschien wel met een artiest onderweg naar een evenement of workshop ergens in het land. Je zal alle skills leren die je straks helpen om zelfstandig in het leven te staan en goed te worden met planning, communicatie en hoe je een dienst op een aantrekkelijke manier kan presenteren in de B2B markt. Je kan de ene keer meedenken en werken aan een aanvraag voor de grote merken, zoals ; Nike, Jordan, FIBA, NBA, Diesel of JD SPORT. En de andere keer zijn we ingesprek voor een inspiratie workshop op een MBO of HBO, of zelfs bedrijven en gemeentes. Als je creatief en onderscheidend bent dan is dit je kans om in een jong, dynamische en creatief team heel nederland te veroveren met basketbal als middel en gereedschap!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent creatief, houdt van dynamiek een uitdaging En gaat proactief op zoek naar kansen in de markt! Je bent scherp op details en snapt dat je voor de B2B markt naar het gevoel en belangen en wensen van de klant moet handelen om onze diensten (workshops, shows en specialty events) te laten aansluiten, waardoor het zichzelf verkoopt Een vlotte babbel fysiek, aan de telefoon of per e-mail Is dus zeker een pré. Je neemt geen genoegen met een 6, maar wilt je zelf en het bedrijf elke dag beter maken!

Wat biedt het bedrijf?

Je komt direct en indirect in contact met de grootste merken en bedrijven, maar ook influencers, zoals artiesten, topsporters, freestylers en BN-ers. Geen enkele dag is hetzelfde en de ene keer werk je flexibel en relaxed in het experience center en lunchen we samen aan de bar en schieten we een balletje op de arcade machine en andere dag zit je ergens in het land voor een gave show of workshop of specialty event. Het team is klein, hecht en allemaal specialisten die alleen maar vooruit willen en elke dag met passie bezig zijn.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder