Zorgorganisatie de Huiskamer, loc. De Kanjerkamer
- Naam Zorgorganisatie de Huiskamer, loc. De Kanjerkamer
- Leerbedrijf ID 100764439
- KvK naam De Kanjerkamer
- KvK nummer 59688238
- KvK vestigingsnummer 000054224314
- Bedrijfsindeling Welzijnswerk voor ouderen
- Telefoon +31638709383
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving In de lunchzaak van Zorgorganisatie De Huiskamer werken kanjers met een zorgvraag die graag in de maatschappij willen meedoen. Ze willen onder de mensen zijn, een ander helpen, er voor een ander zijn, hun geheugen laten prikkelen en arbeid verrichten. In de lunchroom bieden we hen zinvolle dagbesteding. De kanjers bereiden en serveren iedere dag de lekkerste gerechten. De Kanjerkamer is een vestiging van Zorgorganisatie De Huiskamer. Zorgorganisatie De Huiskamer biedt zorg aan 45+-ers met lichamelijke klachten, psychische klachten, eenzaamheidsklachten of beginnende dementie. Ze krijgen zorg en/of maaltijden aan huis of kunnen deelnemen aan de dagbesteding bij de vestigingen in Enkhuizen en Medemblik.
- Informatie Leren & Werken Zorgorganisatie De Huiskamer is een erkend leerbedrijf en biedt studenten al meerdere jaren de mogelijkheid om stage te lopen binnen de vestigingen van Zorgorganisatie De Huiskamer. De Kanjerkamer is een nieuwe vestiging van Zorgorganisatie De Huiskamer. De stage bij De Kanjerkamer zal worden begeleid door een leermeester, welke is opgeleid om een student te kunnen begeleiden in de keuken. Wij hebben de mogelijkheid om de student van de opleiding Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie niveau of de student van de opleiding Assistent dienstverlening niveau 1 te begeleiden. Tevens hebben wij de mogelijkheid om de student van de opleiding Kok niveau 2 te begeleiden.
Zorgorganisatie de Huiskamer, loc. De Kanjerkamer
- Naam Zorgorganisatie de Huiskamer, loc. De Kanjerkamer
- Leerbedrijf ID 100764439
- KvK naam De Kanjerkamer
- KvK nummer 59688238
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 10-10-2023
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Voert ondersteunende werkzaamheden uit (P2-K1)
- Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar (P2-K1-W1)
- Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving (P2-K1-W2)
- Staat derden te woord en verwijst hen door (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent dienstverlening en zorg (25251)
- Assistent dienstverlening en zorg (95769)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Zorghulp (22188)
- Zorghulp (91420)
niveau 1 / 10-10-2023
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 10-10-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 10-10-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Zorgorganisatie de Huiskamer, loc. De Kanjerkamer
- Naam Zorgorganisatie de Huiskamer, loc. De Kanjerkamer
- Leerbedrijf ID 100764439
- KvK naam De Kanjerkamer
- KvK nummer 59688238
Contactpersonen (1)
-
Janny Mol-Venema Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Verzorgende IGRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVerzorgende IG, Begeleider maatschappelijke zorg, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Mbo-Verpleegkundige, Assistent dienstverlening, Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, Helpende Zorg en Welzijn
Begeleider maatschappelijke zorg, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Mbo-Verpleegkundige, Assistent dienstverlening, Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, Helpende Zorg en Welzijn