Helpende Zorg en Welzijn

Gastouderopvang By Rooz Wie komt mij helpen om de (jonge) kinderen een geweldige dag(en) te bezorgen?

Tijdens de werkdagen bij deze opvang voeren we alle taken samen uit. Het is heel kleinschalig van opzet waarbij je de gelegenheid krijgt om eerst de taken van mij te leren en als je er klaar voor bent kun je de taken later zelfstandig uitvoeren. Binnen de opvang hebben we natuurlijk heel veel ADL taken te doen dus die kun je volop leren, daarnaast zijn er ook een hoop creatieve taken (knutselwerkjes, muziek maken etc. etc.) en pedagogische (hoe ga je met kinderen om?) taken. Samen zorgen we ervoor dat je alle kwalificaties van je opleiding kunt volbrengen en als het je leuk lijkt om nog iets meer te leren over kinderen neem ik je daar graag in mee. Heb je bijvoorbeeld wel eens zelf een creatieve opdracht bedacht? Of misschien vindt jij het wel leuk om de bakken met de kids? Het houden van een kleine kinderopvang betekent ook veel administratieve zaken regelen. Ik leer je er graag meer over, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ik ben op zoek naar iemand die het vooral leuk vindt om met (jonge) kinderen om te gaan. Alle vaardigheden kun je leren, dus je hoeft niet ergens goed in te zijn, maar het is wel echt enorm belangrijk dat wanneer ik het heb over 'spelen' knutselen en kinderen je een beetje enthousiast wordt. Daarnaast bied ik de opvang in mijn eigen woning, dit betekent dat we veel samen werken en samen zijn, dat is een voordeel, maar ook een nadeel omdat je alleen met mij te maken hebt en niet met andere collega's. En, ik hou van dieren, dus we hebben een hond, een kat en zelf houd ik nog paarden op een andere locatie. Dus als je allergisch bent voor dieren (hond, kat, hamster, paard) dan kun je niet bij mij stage lopen helaas.

Wat biedt het bedrijf?

** In het leerjaar 2024-2025 alleen nog plaats op MAANDAG ** Naast 4 tot 5 geweldige lieve bengels (baby tot peuter), een mooie golden retriever en een werkplek die dagelijks wel 5 keer opgeruimd moet worden ;), bied ik je vooral heel goede begeleiding. Naast mijn kinderopvang ben ik ook (kinder)coach met paarden dus het willen begeleiden van mensen hoort echt bij mij. Ik vind het echt heel leuk om samen met jou je stage te volbrengen en te zien wat je nodig hebt, wat je mag ontwikkelen en je uit te dagen om verder te gaan dan alleen je taken die je moet doen. En als je ergens tegenaan loopt, dan kijken we samen hoe we het toch kunnen bereiken. Ook wil ik je een bijdrage voor je stage geven zodat het je niets kost en je ook een klein beetje overhoudt.

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
  • Ondersteunt bij dagelijkse activiteiten in zorg en welzijn
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij wonen
  • P2-K1-W2 Ondersteunt bij voeding
  • P2-K1-W3 Ondersteunt bij persoonlijke zorg en ADL
  • P2-K1-W4 Assisteert bij het ondernemen van activiteiten gericht op dagbesteding en welbevinden

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder