Narline Ben jij Narline's nieuwe Talent Leidinggevende bediening? Lees dan verder!
Bij Narline krijg je collega's met ruime ervaring en passie voor hun werk. Zij nemen jou graag mee in alle dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast laten ze je zien wat er bij komt kijken om een team aan te sturen, wat er bij de organisatie van evenementen en partijen komt kijken en hoe we gasttevredenheid en omzet kunnen optimaliseren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij Narline vinden we het belangrijk dat je enthousiast bent en plezier hebt in je werk. Je probeert vooruit te denken om de gasten te verrassen en vindt het belangrijk dat kwaliteit wordt geboden.
Wat biedt het bedrijf?
Wij werken met een leuk en enthousiast team van vaste medewerkers en medewerkers die naast hun studie bij ons aan de slag zijn. We werken hard maar houden ook van lol maken en successen vieren. Mocht je hier op je plek zijn dan zijn er voldoende mogelijkheden om ook na je studie in Narline's team te blijven werken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat