Narline Ben jij Narline's nieuwe Talent Gespecialiseerd Kok? Lees dan verder!
Bij Narline wordt met passie en vakkennis gekookt. Je komt terecht in een leuk, enthousiast team onder leiding van de ervaren Chef kok Maarten Dragt. Maarten kookt graag met verse producten, klassieke en moderne kooktechnieken en houdt trends en nieuwe ontwikkelingen op culinair gebied goed in de gaten. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om hier op creatieve manier mee om te gaan en jouw ideeën in te brengen. Narline is een veelzijdig bedrijf waardoor de werkzaamheden in de keuken veel afwisseling bieden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als student van deze opleiding verwachten wij ervaring in de basistechnieken in de keuken zodat je je vooral verder kunt ontwikkelen op het gebied van moeilijkere technieken, samenstellen van menu's, samenwerking met andere afdelingen en de inkoop; uiteraard begeleiden we je hierbij. Je hebt een echte passie voor eten, pure ingrediënten en je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen en trends op culinair vlak.
Wat biedt het bedrijf?
Je komt te werken in een gezellig team. Allemaal harde werkers die ervan genieten om na een drukke dag nog even aan de bar een drankje te doen. We vragen flexibiliteit en inzet; je krijgt daar een leerzame, gezellige werkplek voor terug waar we successen vieren en met respect met elkaar omgaan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat