Rietland Zelfstandig gastheer/ -vrouw gezocht bij feest- en vergaderlocatie
Doordeweeks verzorgen we zowel kleine als grote vergadergroepen, terwijl in de weekenden bruiloften en andere feestelijke evenementen de hoofdrol spelen bij Rietland. Overdag begeleid je vergadergroepen en ben je het aanspreekpunt, waarbij je zorgt voor koffie, een uitgebreide lunch en dat het hen aan niets ontbreekt. In het weekend draag je bij aan het creƫren van onvergetelijke dagen tijdens bruiloften en feesten. Je bent leidinggevende aan een divers team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige gastheer/gastvrouw met ervaring in de horeca. De geschikte persoon denkt proactief mee, is oplossingsgericht en heeft een gastvrije instelling. Je kunt zelfstandig functioneren, maar voelt je ook comfortabel in een team. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, oog voor detail en kun je goed omgaan met drukte.
Wat biedt het bedrijf?
Je werkt in een hecht gezellig team en je bent elke zondag vrij
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers