Gespecialiseerd kok

Bij de Nonnen Koken op een ambachtelijke manier tot heerlijke gerechten.. dit met trots en liefde voor het vak!

De student gaat in een allround team, de specialisatie patisserie doen onder leiding van onze patissier Rodney van der List. Ook bieden we de mogelijkheid tot Garde Manger onder leiding van onze Sous-Chef Wessel van Uden en de mogelijkheid tot specialisatie aan de warme kant onder toeziend oog van onze Chef-kok/eigenaar Pieter van Agtmaal.

Naar wie zijn wij op zoek?

De wil om op hoog niveau te koken in een specialiteitenrestaurant. Met oog voor detail en de motivatie om nieuwe combinaties en bijzondere ingrediënten uit te proberen. Je volgt ook de trends in jouw vakgebied en je weet wat je ermee kunt doen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, een gezellig maar professioneel keukenteam met meerdere gespecialiseerde koks.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder