Millstreet's Foodbar De vacature voor een potentiële horecaheld!
Wij zijn een grote horeca onderneming met 2 locaties, doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling, gezellig en hecht team. www.millstreetsfoodbar.nl www.bijdenonnen.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Passie voor horeca en leergierig zijn. Jij bent minimaal 16 jaar; Je bent sociaal en weet van aanpakken.
Wat biedt het bedrijf?
Werken als leerling bij Millstreet's Foodbar of Bij de Nonnen is goed voor: Je portemonnee. Je salaris bepalen we in overleg, op basis van ervaring, leeftijd en aantal werkuren; Flexibele uren. Start, duur en uren zijn in overleg, afhankelijk van jouw opleiding; Je CV. Bij de Nonnen is een bekend restaurant in de regio en ook nog eens een erkend leerbedrijf! Je ontwikkeling. Jij wordt goed begeleid en kan bij ons veel professionele vakkennis opdoen; De eerste stap naar een (bij)baan. Wil jij na jouw stage bij ons in dienst treden? We bespreken graag de mogelijkheden; Personeelskortingen en -uitjes. Denk aan borrels, barbecue en personeelsuitje. Leuke collega’s. Ja, écht! Zij zullen jou met open armen ontvangen; Extra! Een tweede locatie(in overleg) op loopafstand om mee te kijken of hier ook ervaring op te doen!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan