Slagerij Traiteur Billet
Het presenteren, verkopen en bereiden van onze maaltijden, salades, soepen, belegde broodjes en snacks. Klant bereidingsadvies, tips meegeven. Maaltijden samenstellen. Aannemen en klaarmaken van de bestellingen. Leren werken met diverse bereidings technieken. Snijden van producten, waarborg en hygiene van onze versproducten. Schoonhouden van de werkomgeving.
Naar wie zijn wij op zoek?
Klantvriendelijk Flexibel Teamverband werken Netjes en opgeruimd werken Passie voor het vak hebben
Wat biedt het bedrijf?
Je werkt in een enthousiast team met een prettige werksfeer. Je werkt in de winkel, evenals in de keuken.
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
- Voert versspecialistische handelingen uit
- P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
- Coördineert traiteuropdrachten
- P3-K2-W1 Maakt productieplanning
- P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
lees verder