Leidinggevende bediening

Hampshire Hotel Restaurant - 's Gravenhof Zutphen Leidinggevende bediening

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek op één van de mooiste plekken van Zutphen? Wil jij ervaring opdoen in een prachtig historisch hotel en de kneepjes van het vak leren in een gastvrije omgeving? Dan is deze stage bij Hampshire Hotel - 's Gravenhof in Zutphen iets voor jou! Wij hebben een heleboel afdelingen waar stagiaires welkom zijn. Zo kan je stage lopen bij de bediening, keuken, receptie of housekeeping. Op welke afdeling het ook is; wij leren je de kneepjes van het vak. Wij vinden het belangrijk dat jij zoveel mogelijk uit je stage haalt. Daarom bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek waar jouw interesses liggen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Goede contactuele vaardigheden - Representatief voorkomen - Goede Sociale vaardigheden

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een klein gezellig team Goede permanente begeleiding Groeimogelijkheden Kans op een vaste baan

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder