Medewerker productietechniek

Rexwinkel B.V. Gevraagd 2 leerlingen constructiemedewerker / lasser

De werknemer gaat onder leiding van een ervaren werknemer en de praktijkopleider diverse werkzaamheden, meestal in de werkplaats, uitvoeren. Dit kan zijn boren, afbramen, platen maken, balken zagen, lassen, eventueel de gemeniede onderdelen bijwerken, laden en lossen van vrachtwagens. Deze werkzaamheden wisselen gedurende de dag. Voor de constructies gaat hij / zij het materiaal bij elkaar zoeken en uiteindelijk de staalconstructie samenstellen. Na het samenstellen kan hij deze constructie ook als het moet aflassen. Hierbij worden verschillende machines gebruikt. Er worden staalconstructies, trappen, leuningen en bordessen gemaakt. Wij doen dit voor nieuwbouw en renovatie. De werkdag duurt van 7.30 uur tot 16.30 uur met daarin 3 pauze momenten. Voor koffie, thee en melk wordt gezorgd.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is nauwkering omdat er gemeten moet worden om balken te zagen en platen te maken. Oog voor details wordt op prijs gesteld. De student herkent na verloop van tijd problemen en aarzelt dan niet om hulp te vragen. Verder is hij open en kan hij / zij goed in een team samenwerken. Hij / zij pas zich makkelijk aan. De inzet voor de studie en het werk is goed. Nederlands is redelijk mondeling en schriftelijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een prettige omgeving om je opleiding te voltooien. Mocht je tijdens de opleiding moeilijkheden tegen komen dan zijn wij er om je te helpen. Je staat er niet alleen voor. Na afloop van de opleiding bieden we een vaste baan aan. Mocht je nog cursussen op je vakgebied willen volgen dan zullen we daarin steunen. Wij zijn een gezellig team, dat hard werkt en op zijn tijd een grapje maakt.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder