Manager / ondernemer horeca

De Beren Hoorn Later een eigen restaurant van De Beren runnen? Wij kunnen je leren hoe je dat voor elkaar krijgt! (we zijn een groot restaurant 187 stoelen binnen, en 90 buiten) onze gasten waarderen ons met een 9, help jij ons mee dit vast te houden?

Als je bij mij komt werken, dan ga je alle aspecten van de bedrijfsvoering leren. Aansturen van het team (of een gedeelte daarvan), het controleren van het restaurant, het maken en omzetten van acties. Het maken van personeelsplanningen. Het controleren op gastbeleving. Controleren of we volgens de warenwet werken. Het opstarten, en afsluiten van het restaurant. Eigenlijk alles! Het goede voorbeeld geven is een belangrijk aspect van deze baan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, doorzettingsvermogen, tegen een stootje kunnen, inzicht in cijfers. Het zijn een aantal zaken die belangrijk zijn. Je team mee kunnen krijgen, gastheer/vrouw zijn, en overzicht behouden zijn uiteindelijk vereisten die nodig zijn om succesvol te kunnen worden.

Wat biedt het bedrijf?

Mijn naam is Rene van Os, en ik heb in de afgelopen jaren heel veel medewerkers opgeleid tot succesvolle leidinggevende/managers. Jouw succes=mijn succes, en ik zal er alles aan doen om je te laten slagen. Ik ben op zoek naar die medewerker die later een eigen restaurant wil, en de topper ga ik daarbij helpen! Doorgroeien kan dus bij de onderneming! Maar, bovenal ga je veel leren, veel lol hebben, lekker samen eten met het team, en een drankje drinken na de dienst.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder