Assistent dienstverlening

P&B Cosmetix Stageplek in de Beauty Branche in een super gezellig team waar je met veel vrijheid veel kunt leren.

Je komt terecht bij een dynamisch cosmeticamerk van Nederlandse bodem, compleet met opleidingscentrum voor schoonheidsspecialisten en schoonheidssalon. Je ontvangt klanten die ons bezoeken. Je zorgt dat alle ruimten netjes, schoon en representatief zijn. Houdt voorraden bij en verzorgt de koffie en thee voor de klanten. Je maakt ruimten klaar voordat klanten komen en ruimte deze op als ze weg zijn. Je mag je creativiteit vinden in het leuk aankleden en etaleren van de ruimten. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit zoals stickeren van producten, inpakken van cadeausets, het klaarzetten van producten voor orders, printen van adreslabels, inpakken van mailings, brieven etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een gezonde portie enthousiasme en energie. Je hebt zin om nieuwe dingen te leren en vindt variatie in werkzaamheden leuk. Je geeft graag gas wanneer het nodig is om werkzaamheden af te krijgen en vindt voldoening in het goed afronden van de werkzaamheden aan het einde van de dag waar je zelf aan hebt bijgedragen. Je ziet representatief uit, passend bij de branche.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een super gezellige werkplek, waar je heel veel kunt leren, doch ook veel vrijheid krijgt om zelf dingen te ontdekken. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden zul je ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent en we helpen je te werken aan dingen die je lastig vindt. | Tijdens deze stageperiode kom je er ongetwijfeld achter welke werkzaamheden en functies je liggen en welke niet bij jou passen. Omdat je bij het merk zelf werkt, maak je diverse processen van heel dichtbij mee. Doordat we met een klein team werken, ervaar je de betrokkenheid in alle takken van het bedrijf. Om een indruk te krijgen, check onze websites: www.pbcosmetix.com www.piura.nl www.bbsis.nl www.beautytrainingen.nl

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

lees verder